Tijdens de workshop kruipen de deelnemers in de huid van een professionele danser. Ze maken onder leiding van een van de dansdocenten van Introdans op actieve wijze kennis met het dansbedrijf en het moderne repertoire van Introdans.

Er wordt, toegankelijk en laagdrempelig, gedanst op muziek uit choreografieën van Introdans. Deze dansworkshop is geschikt voor iedereen van 6 tot 106 jaar, met en zonder beperking. Danservaring is niet nodig en speciale kleding ook niet. Het plezier in samen dansen staat voorop.

Over Introdans
Introdans vind je niet alleen in het theater maar ook midden in de maatschappij. Danskunst aan een zo breed mogelijk publiek overbrengen staat centraal. Het modern balletgezelschap Introdans heeft naast twee professionele ensembles een interactieve afdeling educatie: Introdans Interactie. Introdans Interactie nodigt al meer dan veertig jaar mensen uit om te dansen, om ze te laten ervaren hoe inspirerend bewegen kan zijn. Iedereen is welkom – jong en oud, met en zonder danservaring, met en zonder beperking – het plezier in dansen staat voorop!

Kijk voor meer informatie op de website van Introdans.

Datum: maandag 3 juni, 15.30 – 16.15 uur
Locatie: Grandcafé De Ontdekking, Graanakker 11, 3762 BS Soest
Tarief: € 2,50

Aanmelden
Bestel hier uw kaartje(s).

Voor de workshop zijn nog maar enkele kaarten verkrijgbaar.

Introdans

Aanmelden
Bestel hier uw kaartje(s) voor volwassenen (15.00 – 15.45 uur).
Bestel hier uw kaartje(s) voor jong en oud (16.30 – 17.15 uur).

Voor beide workshops zijn nog maar enkele kaarten verkrijgbaar.